Wrapy z pieczoną wołowiną i surówką koperkową
Pieczona wołowina w tortilli z surówką koperkową zajmuje około 15 minut od początku do końca. To danie główne ma 424 kalorie , 24 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 4 osób. Za 2,52 USD za porcję przepis ten pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i kup majonez, sól i pieprz koszerny, chrzan i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest idealny na Czwartego Lipca . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Pieczona wołowina w tortilli z krewetkami i ogórkiem, świeżym koperkiem , pieczoną wołowiną z imbirem i rozdrobnionymi pieczonymi ziemniakami faszerowanymi słodką wołowiną (Whole 30 i PALEO) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Przygotuj surówkę: w misce wymieszaj mieszankę surówek, koperek, ocet, cukier, majonez, śmietanę, chrzan, 3/4 łyżeczki soli i pieprz do smaku.
Włóż ser, pieczeń wołową i surówkę w środek wrapów. Złóż boki, a następnie ciasno zwiń.
Przekrój na pół i podawaj z frytkami, jeśli chcesz.