Wołowina Z Taginą Ziemniaczaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wołowinę z ziemniakami Tagine spróbować. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 3 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, kostkę bulionu wołowego, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wołowina Z Papryką Tagine, Tagine wołowy z dyni, oraz Tagine wołowy z kuskusem (marokański).
Instrukcje
Odstawić kostki do lodówki na co najmniej 1 godzinę przed gotowaniem.
Podgrzać olej na średnim ogniu w tagine. Brąz wołowinę i cebulę przez 7 minut.Wymieszać w wodzie, bulion, pasta pomidorowa, 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw, pietruszka & kolendra. Przykryć pokrywką i gotować przez 30 minut.Odkryj tagine, wymieszaj z pomidorem i kolejną filiżanką wody w razie potrzeby.
Kliny ziemniaczane posypać mieszanką przypraw rezerwowych.
Umieść ziemniaki na wierzchu mięsa, a następnie odzyskać i gotować przez kolejną godzinę.