Wołowina z sosem Bearnaise

Wołowina z sosem Bearnaise
Wołowina z sosem Bearnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 27g białka, oraz 80 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, oliwy z oliwek, stek z rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Bearnaise, Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), oraz Oskar-polędwica wołowa faszerowana ziemniakami z rozmarynem i Bearnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku steków rozgrzej dużą patelnię saute na średnim ogniu. Naoliwić stek z rumu, a następnie umieścić na rozgrzanej patelni. Gotować przez około 2 minuty z pierwszej strony, a następnie odwrócić i zakończyć gotowanie z drugiej strony, o 2 minuty więcej. Daje to stek, który jest na rzadkiej stronie; gotować 1 do 2 minut dłużej, na stronę, dla bardziej dobrze zrobione kawałek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odstawić na 5 do 10 minut.
3
Do sosu Bearnaise, umieścić szalotkę, łodygi estragonu, 1 łyżka posiekanego estragonu i trybuli, Jeśli za pomocą, i ocet, wino, i pieprz w rondlu o grubym dnie i gotować, aż zredukowana do około 1 łyżka stołowa. Nie ruszaj się z pieca, to nie potrwa długo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrybulaTrybula
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
4
Wycisnąć zredukowaną ciecz przez zwykły sitko lub sitko do herbaty i pozostawić do ostygnięcia. Umieścić żółtka i wodę w górnej części podwójnego kotła. Ustaw nad dnem, w którym woda doszła do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodaj zredukowany i napięty płyn i dobrze ubijaj. Ubijaj, dodając masło, kostka po kostce, aż wszystko się wchłonie. Doprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny. Wymieszać w pozostałej łyżce świeżego posiekanego estragonu, jak masz zamiar służyć ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn