Wołowina z grilla na kanapki
Przepis na wołowinę z grilla na kanapki można przygotować w około 2 godziny i 50 minut. Za $1.2 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 20. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 203 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 41 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu chile, czosnku, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to niedrogie przepis dla fanów potraw z grilla. Jest idealny do Dzień Ojca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Wołowina z grilla na kanapki, Kanapki Z Wołowiną Z Grilla, oraz Kanapki Z Wołowiną Z Grilla.
Instrukcje
Umieść pieczeń na dużej przykrytej patelni. Piecz w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 2 godziny lub do momentu, gdy mięso rozpadnie się i łatwo się strzępi.
Na dużej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smaż, aż cebula stanie się przezroczysta.
Dodaj ocet i sos chili. Napełnij pustą butelkę sosu chili wodą, wstrząśnij i wlej płyn na patelnię.
Dodaj brązowy cukier, musztardę, sos Worcestershire, czarny pieprz, sól, pieprz cayenne i czosnek. Gotuj sos na małym ogniu, często mieszając, aż zgęstnieje.
Za pomocą dwóch widelców rozdrobnij pieczoną wołowinę. Wymieszaj mięso z sosem na patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Chateau de Bligny Grande Reserve Brut. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Chateau de Bligny Grande Reserve Brut]()
Chateau de Bligny Grande Reserve Brut
Głęboka złota Szata podkreślona linią drobnych błyszczących bąbelków. Znaczny, kwiecisty (fioletowy) nos, nuty białych owoców, bardzo dojrzała gruszka, kremowy, lekko drzewny, grzyby. Delikatna, gęsta struktura, białe owoce (brzoskwinia, nektaryna), piernik. Duże usta i cudowna długość.