Wołowina Tagliata Z Rukolą Przepis
Wołowina Tagliata z rukolą przepis może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 25 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz baby, Parmigiano reggiano, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Wołowina Tagliata Z Sałatką Z Rukoli, Tagliata z rukolą, oraz Tagliatan z żebra kości z rukolą.
Instrukcje
Lekko przyprawić dwa kawałki wołowiny solą, a następnie umieścić na grillu i gotować przez 2 minuty z każdej strony, a następnie pozostawić na odpoczynek przez kolejne 4 minuty.Po spożyciu pokroić mięso ukośnie ostrym nożem na około pięć kawałków, skropić trochę oliwy z oliwek i posypać szczyptą soli morskiej.Ułóż wołowinę między dwoma talerzami.
Połóż rakietę wokół i nad wołowiną.Na koniec użyj małego noża, aby rozwałkować parmezan na małe kawałki i posypać wołowiną.
Skropić oliwą z oliwek i podawać z połową cytryny.