Wołowina Stroganoff z makaronem
Wołowina Stroganoff z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 688 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, mięso gulasz wołowy, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wołowa Stroganoff z makaronem jajecznym, Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym, oraz Wołowina Stroganoff nad makaronem maślanym.
Instrukcje
W dużym holenderskim piecu rozgrzać olej na dużym ogniu i brązowo pokrojone w kostkę mięso gulaszowe.
Zdjąć z patelni. Na tej samej patelni podsmażyć boczek, cebulę i seler, aż cebula będzie przezroczysta, a boczek w pełni ugotowany. Powrót rumiane mięso gulaszu na patelnię.
Wymieszać sól przyprawową, sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do medium. Gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż mięso będzie przetargu widłowego.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron jajeczny i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu i podsmażyć grzyby przez 3 do 4 protokół.
Dodać grzyby do mieszanki mięsnej.
Doprowadzić mieszaninę mięsa do wrzenia.
Wymieszać skrobię kukurydzianą z wodą i wymieszać z mieszaniną mięsa; ciągle mieszając. Wymieszać z kwaśną śmietaną, aż śmietana służyć na makaron jajeczny.