Wołowina Stroganoff z makaronem

Wołowina Stroganoff z makaronem
Wołowina Stroganoff z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 688 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, mięso gulasz wołowy, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wołowa Stroganoff z makaronem jajecznym, Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym, oraz Wołowina Stroganoff nad makaronem maślanym.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu rozgrzać olej na dużym ogniu i brązowo pokrojone w kostkę mięso gulaszowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z patelni. Na tej samej patelni podsmażyć boczek, cebulę i seler, aż cebula będzie przezroczysta, a boczek w pełni ugotowany. Powrót rumiane mięso gulaszu na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
SelerSeler
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać sól przyprawową, sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do medium. Gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Bulion WołowyBulion Wołowy
MięsoMięso
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać makaron jajeczny i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
6
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu i podsmażyć grzyby przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać grzyby do mieszanki mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MięsoMięso
8
Doprowadzić mieszaninę mięsa do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
9
Wymieszać skrobię kukurydzianą z wodą i wymieszać z mieszaniną mięsa; ciągle mieszając. Wymieszać z kwaśną śmietaną, aż śmietana służyć na makaron jajeczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WodaWoda
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn