Wołowina Rozdrobniona Z Papryką Chipotle

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka rozdrobnione wołowiny z papryką Chipotle spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut. Idź do sklepu i odebrać sól, cukier, top polędwicy stek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Spróbuj Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, Slow Cooker Rozdrobniona Wołowina, oraz Slow Cooker Rozdrobniona Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stek w powolnej kuchence elektrycznej o pojemności 4 1/2 litra pokrytej sprayem do gotowania. Top z papryką stir-fry.
Połącz sos pomidorowy z sosem stekowym; polej papryką. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu 1 godzinę. Zmniejsz temperaturę do niskiego ustawienia i gotuj 7 godzin.
Wyjąć stek z wolnej kuchenki łyżką szczelinową. Stek z 2 widelcami. Zwróć rozdrobniony stek do powolnej kuchenki; wyłącz powolną kuchenkę.
Dodać salsę, cukier i sól. Przykryć i odstawić 15 minut.