Wołowina peklowana z kapustą

Wołowina peklowana z kapustą
Slow-Cooker peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 806 kalorii, 51g białka, oraz 48 g tłuszczu. Mieszanka przypraw do marynowania, chrzan, mostek wołowy peklowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Wołowina peklowana z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść peklowaną wołowinę w dużej wolnej kuchence i rozrzuć przyprawy do marynowania na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
W kuchence układamy brukiew, marchew, ziemniaki i Por (w tej kolejności do równomiernego gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
BrukiewBrukiew
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
3
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody (4 do 5 szklanek), aby pokryć mięso o co najmniej 1 cal, Załóż pokrywkę na powolnej kuchence i gotuj na wysokiej, 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Wyjmij mięso i warzywa z wolnej kuchenki i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
5
Umieść kapustę w naczyniu bezpiecznym dla mikrofali z 2 szklankami płynu do gotowania z powolnej kuchenki, przykryj i kuchenka mikrofalowa do miękkości, 7 do 10 minut. Tymczasem gotować kolejną filiżankę płynu do gotowania na małej patelni, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wymieszać z chrzanem i śmietaną fraeche w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Pokrój peklowaną wołowinę i podawaj z wolno gotowanymi warzywami, kapustą i sosem; Rezerwuj około jednej czwartej każdego mięsa i warzyw oraz 1 1/2 szklanki płynu do gotowania peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn