Wołowina peklowana z kapustą
Slow-Cooker peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 806 kalorii, 51g białka, oraz 48 g tłuszczu. Mieszanka przypraw do marynowania, chrzan, mostek wołowy peklowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Wołowina peklowana z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść peklowaną wołowinę w dużej wolnej kuchence i rozrzuć przyprawy do marynowania na wierzchu.
W kuchence układamy brukiew, marchew, ziemniaki i Por (w tej kolejności do równomiernego gotowania).
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody (4 do 5 szklanek), aby pokryć mięso o co najmniej 1 cal, Załóż pokrywkę na powolnej kuchence i gotuj na wysokiej, 7 do 8 godzin.
Wyjmij mięso i warzywa z wolnej kuchenki i utrzymuj ciepło.
Umieść kapustę w naczyniu bezpiecznym dla mikrofali z 2 szklankami płynu do gotowania z powolnej kuchenki, przykryj i kuchenka mikrofalowa do miękkości, 7 do 10 minut. Tymczasem gotować kolejną filiżankę płynu do gotowania na małej patelni, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Wymieszać z chrzanem i śmietaną fraeche w małej misce.
Pokrój peklowaną wołowinę i podawaj z wolno gotowanymi warzywami, kapustą i sosem; Rezerwuj około jednej czwartej każdego mięsa i warzyw oraz 1 1/2 szklanki płynu do gotowania peklowanej wołowiny.
Zdjęcia Antonis Achilleos