Wołowina peklowana z kapustą

Wołowina peklowana z kapustą
Slow-Cooker peklowana wołowina i kapusta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 806 kalorii, 51g białka, oraz 48 g tłuszczu. Mieszanka przypraw do marynowania, chrzan, mostek wołowy peklowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Wołowina peklowana z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść peklowaną wołowinę w dużej wolnej kuchence i rozrzuć przyprawy do marynowania na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
W kuchence układamy brukiew, marchew, ziemniaki i Por (w tej kolejności do równomiernego gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody (4 do 5 szklanek), aby pokryć mięso o co najmniej 1 cal, Załóż pokrywkę na powolnej kuchence i gotuj na wysokiej, 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Wyjmij mięso i warzywa z wolnej kuchenki i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Umieść kapustę w naczyniu bezpiecznym dla mikrofali z 2 szklankami płynu do gotowania z powolnej kuchenki, przykryj i kuchenka mikrofalowa do miękkości, 7 do 10 minut. Tymczasem gotować kolejną filiżankę płynu do gotowania na małej patelni, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wymieszać z chrzanem i śmietaną fraeche w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Pokrój peklowaną wołowinę i podawaj z wolno gotowanymi warzywami, kapustą i sosem; Rezerwuj około jednej czwartej każdego mięsa i warzyw oraz 1 1/2 szklanki płynu do gotowania peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn