Wołowina i piwo mamy
Need a napój bezmleczny? Wołowina i piwo mamy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka rozmarynu, mąka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę doprawiamy solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące do obtarcia.
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać mięso, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, obracając w razie potrzeby.
Wyjąć mięso z garnka i odstawić.
Dodaj cebulę i czosnek do garnka; gotować i mieszać, aż jasne i zaczyna brązowy. Powrót mięso garnek, i wlać piwo i wodę upewniając się, aby poluzować wszelkie kawałki żywności z dna patelni. Doprawić rozmarynem, koperkiem i pietruszką.
Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 1 1/2 godziny.