Wołowina i piwo mamy

Wołowina i piwo mamy
Need a napój bezmleczny? Wołowina i piwo mamy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka rozmarynu, mąka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę doprawiamy solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać mięso, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, obracając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wyjąć mięso z garnka i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj cebulę i czosnek do garnka; gotować i mieszać, aż jasne i zaczyna brązowy. Powrót mięso garnek, i wlać piwo i wodę upewniając się, aby poluzować wszelkie kawałki żywności z dna patelni. Doprawić rozmarynem, koperkiem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 1 1/2 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn