Wołowina i kurczak Fajita burgery: mieć po jednym z każdego

Wołowina i kurczak Fajita burgery: mieć po jednym z każdego
Przepis wołowina i kurczak Fajita hamburgery: mieć jeden z każdego może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w o 30 minut. Jedna porcja zawiera 1161 kalorii, 66g białka, oraz 72 g tłuszczu. Na 6,55 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej polędwicy, przyprawy do grilla, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Kurczak Fajita Burgery, Fajita Hamburgery Z Kurczakiem, oraz Marynata Fajita z wołowiny lub kurczaka.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię grillową lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Połącz polędwicę, Worcestershire, przyprawy, tymianek, ostry sos i przyprawy do grilla. Mark mięsa na 4 sekcje i zrobić 4 paszteciki, 1-cal grubości. Korzystanie zastrzeżone 1/4 kawałek cebuli, zetrzeć połowę to na hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Mżawka extra-virgin oliwy z oliwek na paszteciki. Gotować paszteciki 4 minut z każdej strony dla średnich lub, aż pożądana doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1
Połącz kurczaka, chipotle w proszku, kolendra, ostry sos i przyprawy do grilla. Ocena i podzielić mięso na 4 sekcje i tworzą duże paszteciki, 1-cal grubości. Korzystając z reszty 1/4 zarezerwowane kawałek cebuli, zetrzeć drugą połowę to na hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Chipotle Chile PieprzMielony Chipotle Chile Pieprz
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Skropić paszteciki z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i gotować 6 minut z każdej strony lub aż mięso będzie twarde i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Podgrzej średnią patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz paprykę i cebulę. Wymieszać smażyć warzywa rzucając je szczypcami do zapiekania ich na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Dodaj paprykę jalapeno lub serrano. Wrzucić i włączyć mieszaninę o 3 minuty, następnie dodać salsę wyboru i wrzucić minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
6
Umieść hamburgery na każdym dole kok i góry z 1/4 mieszanki pieprzu i cebuli i Kok góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
7
Podawaj boczek i fasolę z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn