Wołowina i cukier Snap Stir-Fry

Wołowina i cukier Snap Stir-Fry
Wołowina i cukier Snap Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz groszek cukrowy, pokrojoną w zapałki marchewkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Smażenie wołowiny z groszkiem cukrowym, Smażenie wołowiny z groszkiem cukrowym, oraz Smażony kurczak z brokułami i groszkiem + wideo.

Instrukcje

1
Połączyć 1 łyżka octu, 1 łyżka sosu sojowego i wołowiny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć pozostałe 2 łyżki octu, Pozostałe 1 łyżka sosu sojowego, cukier, hoisin, sól, i pokruszony czerwony pieprz w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Sos HoisinSos Hoisin
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać mieszaninę wołowiny do patelni; stir-fry 2 protokół lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieścić mieszaninę wołowiny w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 15 sekund. Wymieszać paprykę, marchew, i groszek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
GrochGroch
10
Dodaj mieszaninę octu i mieszaniny wołowiny na patelnię; gotować 2 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Zdjąć z ognia; wymieszać z zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
12
Ryż gotowany na parze z zieloną cebulą: gotuj 1 szklankę białego ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Ryż BiałyRyż Biały
SólSól
13
Wyjąć z ognia; wymieszać 3/4 szklanki posiekanej zielonej cebuli i 1 łyżeczkę prażonego sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn