Wołowina i brokuły

Wołowina i brokuły
Wołowina i brokuły to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, liście laurowe, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beef ' N Broccoli, Wołowina i brokuły, oraz Wołowina i brokuły dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla chile pasty: drobno posiekać chiles (usunąć nasiona, jeśli chcesz ograniczyć ich ciepło trochę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2
Posypać trochę soli morskiej na chiles na desce do krojenia, a następnie rozgnieść w czosnku do postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Wymieszać z harrisa w małym pojemniku. Przykryć i przechowywać w lodówce.
4
Na wołowinę i brokuły: doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia w rondlu i dodać trochę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać brokuły rabe i gotować przez 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
6
Przenieść brokuły rabe do dużej miski z lodem wody, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dobrze osuszyć i osuszyć.
8
Rozgrzać olej do gotowania na dużej patelni z zaokrąglonym dnem na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać cebulę i paprykę i mieszać-smażyć przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodać czosnek, imbir i 1 łyżeczka pasty chile i smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
11
Dodaj sherry. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w niewielkiej ilości wywaru, a następnie dodać ją do patelni wraz z pozostałym zapasem. Wymieszać, aby zgęstnieć minutę, a następnie dodać sos hoisin, sos sojowy, brokuły rabe i krótkie żeberka. Gotować do ogrzania. (Jeśli nie podasz smażyć od razu, ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce. Podgrzej na średnim ogniu z odrobiną wody, aby ją poluzować.) Przed podaniem ugotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Sos HoisinSos Hoisin
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Dodać skórkę z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
13
Podawać wołowinę stir-smażyć na ryżu, z wapna kliny i pozostałe Chile pasty na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
14
Dekoruj szalotki i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
15
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. doprowadzić krótkie żeberka do temperatury pokojowej. Żeberka osuszyć, następnie obficie posypać solą i pieprzem i skropić EVOO. Ułóż żeberka na patelni brojlerów i piecz, aż dobrze rumiane, 12 do 15 protokół. W międzyczasie podgrzej 2 łyżki EVOO w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Dodaj anchois i wymieszaj, aby stopić je w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
17
Dodać czosnek, liście laurowe, cebulę i cebulę kopru włoskiego i doprawić pieprzem. Mieszaj przez kilka minut, aby uzyskać kolor na dnie patelni, a następnie dodaj pastę pomidorową, rodzynki i goździki. Wymieszać przez minutę lub 2 więcej, następnie dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Koper WłoskiKoper Włoski
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
18
Dodać krótkie żeberka do holenderskiego piekarnika i wymieszać, aby płaszcz z sosem. Przykryć i piec w piekarniku, aż żeberka są bardzo miękkie, 2 1/2 do 2 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Żeberka wyjąć na talerz i przykryć folią. Zmniejszyć SOS 10 do 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
20
Dodać żeberka (na kości lub off) do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy

Składniki

3filetydo 4 filetów anchoisdo 4 filetów anchois23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy10żeberka wołowe z kością, przycięte z nadmiaru tłuszczużeberka wołowe z kością, przycięte z nadmiaru tłuszczu1duża pęczkabrokuły rabe, przycięte i pokrojone na 2-calowe kawałkibrokuły rabe, przycięte i pokrojone na 2-calowe kawałki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiryż biały długoziarnisty, ryż jaśminowy lub brązowyryż biały długoziarnisty, ryż jaśminowy lub brązowy2lub 3 włoskie papryki wiśniowe lub papryki Fresno chilelub 3 włoskie papryki wiśniowe lub papryki Fresno chile4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRozdrobnione szalotki i posiekana świeża kolendra lub pietruszka, do dekoracjiRozdrobnione szalotki i posiekana świeża kolendra lub pietruszka, do dekoracji2(zima)wysokotemperaturowy olej jadalny, taki jak olej z orzeszków ziemnychwysokotemperaturowy olej jadalny, taki jak olej z orzeszków ziemnych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne sherrywytrawne sherry2(zima)EVOO, plus więcej dla drizzlingEVOO, plus więcej dla drizzling21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejkoper włoski duży lub cebulowy, pokrojony w klinykoper włoski duży lub cebulowy, pokrojony w kliny12-calowy kawałek świeżego imbiru, obrany i tarty2-calowy kawałek świeżego imbiru, obrany i tarty1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek, bardzo drobno posiekanyczosnek, bardzo drobno posiekany4goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypalmful chopped golden raisinspalmful chopped golden raisins1szczyptaSzczypta zmielonych goździkówSzczypta zmielonych goździków4(zima)harissaharissa3(zima)sos hoisinsos hoisin1Skórka z limonki, plus kliny z limonki do serwowaniaSkórka z limonki, plus kliny z limonki do serwowania2(zima)sos sojowy, sos sojowy o obniżonej zawartości sodu lub tamarisos sojowy, sos sojowy o obniżonej zawartości sodu lub tamari1cebulę, poćwiartowaną wzdłuż, a następnie pokrojoną w plasterkicebulę, poćwiartowaną wzdłuż, a następnie pokrojoną w plasterki2cebulę pokroić w kliny z przymocowanym końcem korzeniowymcebulę pokroić w kliny z przymocowanym końcem korzeniowym1małeczerwona papryka, posiekana, poćwiartowana, a następnie pokrojona w plasterkiczerwona papryka, posiekana, poćwiartowana, a następnie pokrojona w plasterki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól morskaSól morska596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1butelkaNero D ' Avola lub inne pikantne czerwone winoNero D ' Avola lub inne pikantne czerwone wino
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn