Wołowina Demi-Glace
Wołowina Demi-Glace może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 51 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Demi-Glace, Przegrzebki, Polenta, Demi-Glace, oraz Pieczeń wieprzowa z morelową Demi-glace dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pastę pomidorową nanieść równomiernie na kości wołowe.
Umieść kości na płytkiej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 40 minut lub do lekko zwęglonego, obracając po 20 minutach.
Umieść kości w dużym pojemniku. Ostrożnie dodać 2 szklanki zimnej wody do pieczenia patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Wlać płyn z patelni do garnka.
Dodaj cebulę i pozostałe składniki do garnka.
Dodaj pozostałe 10 szklanek zimnej wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować 2 godziny; odtłuścić powierzchnię od czasu do czasu, odrzucając pianę.
Wywar przecedzić przez drobne sito wyłożone gazą do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Odtłuścić tłuszcz zestalony z powierzchni stada; wyrzucić tłuszcz.
Umieścić wywar w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż syropy i zredukowane do 6 łyżek (około 1 godziny i 15 minut), odtłuszczanie piany z powierzchni w razie potrzeby.