Wołowina Burgund I

Wołowina Burgund I
Wołowina burgund i może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.17 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 303 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 80 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonego pieprzu, okrągły stek, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Wołowina Burgund, Burgundzka Wołowina, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim / wysokim ogniu podgrzać olej i dodać kawałki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Posypać mąką wołowinę. Brąz mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Wlać bulion i czerwone wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4
Posypać solą, majerankiem, tymiankiem i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
MajeranekMajeranek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło. Gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Do garnka dodajemy grzyby i cebulę. Płyn powinien pokryć wszystko. Jeśli to konieczne, dodaj trochę więcej wina do przykrycia. Gotować, aż cebula kuleje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia29
Magazyn