Wołowina Burgund I
Wołowina burgund i może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.17 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 303 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 80 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonego pieprzu, okrągły stek, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Wołowina Burgund, Burgundzka Wołowina, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim / wysokim ogniu podgrzać olej i dodać kawałki wołowiny.
Posypać mąką wołowinę. Brąz mięso ze wszystkich stron.
Wlać bulion i czerwone wino.
Posypać solą, majerankiem, tymiankiem i czarnym pieprzem.
Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło. Gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Do garnka dodajemy grzyby i cebulę. Płyn powinien pokryć wszystko. Jeśli to konieczne, dodaj trochę więcej wina do przykrycia. Gotować, aż cebula kuleje.