Need a dairy free main course? Wołowina Bourguignonne z makaronem jajecznym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9 i kosztuje $3.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka makaronu jajecznego, sól, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne), Wołowina Bourguignonne, oraz Wołowina Bourguignonne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu połączyć w dużej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Dodać wołowinę; uszczelnić i wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Wołowina
3
Połowę boczku ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
5
Dodać połowę mieszanki wołowiny do kapieli na patelni; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wyjąć wołowinę z patelni; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną boczku i wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wyjąć wołowinę z patelni; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj posiekaną cebulę, pokrojoną marchewkę i mielony czosnek na patelnię; smażyć 5 protokół. Wymieszać w czerwonym winie i bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Czerwone Wino
Marchew
Bulion
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać boczek, wołowinę, pozostałą 1 łyżeczkę soli, pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu, pieczarki, pastę pomidorową, posiekany tymianek, liście laurowe i cebulę perłową; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Odkryć i gotować 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Pasta Pomidorowa
Liście Laurowe
Grzyby
Pieprz
Boczek
Tymianek
Wołowina
Sól
10
Podawać mieszankę wołową na makaronie; posypać natką pietruszki.