Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj garnka do piwa z trzema fasolami. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 227 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz fasolę cannellini, sos barbecue, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wolnogrzewająca zupa piwna duszona z wieprzowiną i czarną fasolą, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Slow Cooker Pumpkin Beer Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-calowej patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu 7 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż boczek jest chrupiący; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić mieszaninę boczku i pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 4 do 6 godzin.