Wolnowar Pizza Ravioli Mix Up
Przepis Slow-Cooker Pizza ravioli Mix up może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 30 minut. To danie główne ma 630 kalorii, 38g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.51 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wołowiny, ravioli nadziewane serem, pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Zapiekanka Ravioli, Slow Cooker Ravioli Soup, oraz Wolnowar Włoski Gulasz Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dno 5-do 6-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania. Strona linii powolnej kuchenki z folią; spryskaj folię sprayem do gotowania.
W 12-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 8 do 10 minut, rozbijając kiełbasę łyżką, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Umieścić kiełbasę w dużej misce. W tej samej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane i cebula jest miękka; odcedzić.
Dodać mieszaninę wołowiny i 1 słoik sosu makaronowego do miski z kiełbasą; wymieszać, aby połączyć.
W wolnej kuchence rozłóż połowę pozostałego słoika sosu do makaronu, aby pokryć dno.
Warstwa z połową ravioli i połową mieszanki mięsa.
Posypać 1 1/2 szklanki sera i połowę pepperoni. Powtórz warstwy.
Przykryć; gotować na małym ogniu 3 godziny.
Przed podaniem posypać oliwkami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon