Wolnowar Golombki
Jeśli masz około 6 godzin i 25 minut do spędzenia w kuchni, wolnowar Golombki może być doskonałym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 185 kalorii . Za 83 centy za porcję otrzymasz przystawkę dla 8 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup wodę, przetworzony ryż, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 74% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Golombki , Żeberka z miodem i czosnkiem w wolnej kuchence (oraz rozdanie książek kucharskich „Real Food Slow Cooker Suppers”) i Żeberka w wolnej kuchence z miodem i czosnkiem (oraz rozdanie książek kucharskich „Real Food Slow Cooker Suppers”) .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj ryż, sól i pieprz. W dużej misce wymieszaj sos spaghetti, zupę, wodę i cukier.
W 5-kw. wolnowaru, ułożyć jedną trzecią sosu, połowę mieszanki wołowej i jedną trzecią kapusty. Powtórz warstwy; posypać pozostałym sosem i kapustą.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż kapusta i ryż będą miękkie.