Wolnoopalaczowy Mostek Do Grilla
Przepis Slow-Cooker Barbecue mostek jest gotowy w około 8 godzin i 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 394 kalorie, 42g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, mieloną musztardę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Honey Barbecue Brisket, Slow Cooker Honey Barbecue Brisket, oraz Slow Cooker Barbecue Brisket Sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem wołowiny i sosu barbecue. Przetrzyj mieszaninę wołowiną.
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub przez noc.
W 3-do 4-quart powolnej kuchence; umieścić wołowinę; wlać grilla na górze.
Przykryć; gotować na małym ogniu 6 godzin.
Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; gotować 1 do 2 godzin dłużej lub do rozpadu wołowiny.
Podawać z dodatkowym sosem barbecue.