Przepis powolny Cooker Chicken Chili z zieleniną i fasolą jest gotowy w około 6 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 294 kalorie, 16G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz czosnek i przyprawy ziołowe, rosół z kurczaka, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Indyk Quinoa Chili ze słodkimi ziemniakami i czarną fasolą, Wolnowar Tex Mex Chicken & Beans, oraz Slow Cooker Chicken Chili Dip.
Instrukcje
1
Umieść czarną fasolę, białą fasolę, pomidory i jarmuż w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Fasola Biała
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)