Wolnoopadająca pierś z dzikiej kaczki à l ' Orange
Wolno-Cooker Wild Duck Breast à l ' Orange is a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, piersi z kaczki, pomarańcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierś z dzikiej kaczki à l ' Orange, Wolno gotująca pierś z indyka faszerowana dzikim ryżem i żurawiną, oraz Pierś z kaczki bez kości A L ' Orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kaczkę posypać solą i pieprzem.
Warstwa kaczka, pomarańcze, jabłko i cebula w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Na wierzch wlać koncentrat soku pomarańczowego.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub do kaczki jest miękka.
Usuń kaczkę z wolnej kuchenki. Odrzuć mieszankę owoców i cebuli. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.