Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez

Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez
Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 935 kalorii, 50g białka, oraz 80 g tłuszczu każdy. Na 8,11 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filet z polędwicy wołowej, liście bazylii, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry, Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą, oraz Bazylia i parmezan majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni. Użyj termometru piekarnika, aby upewnić się, że temperatura piekarnika jest dokładna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Filet umieścić na patelni z prześcieradłami i osuszyć (na całej powierzchni) ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Posmaruj filet olejem, zachowując około pół łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Posypać solą i pieprzem (będzie się wydawać dużo, ale uwierz mi, to robi różnicę).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6
Ułożyć gałązki estragonu wokół wołowiny, związać je w 4 lub 5 miejscach sznurkiem kuchennym, aby utrzymać je na miejscu, a następnie posmarować estragon zarezerwowanym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
7
Piecz filet z wołowiny przez 11 / 4to 11 / 2hours, aż temperatura zarejestruje 125 stopni w centrum na rzadkie i 135 stopni na średnio rzadkie. Przykryj filet folią aluminiową i pozostaw na 20 minut.Pokrój grubo i podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej z bazyliowym parmezanem majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Żółtka, sok z cytryny, parmezan, musztarda, bazylia, czosnek, 1 łyżka soli i 1 łyżeczka pieprzu umieścić w maszynce wyposażonej w stalowe ostrze. Proces przez 20 sekund, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
9
Połącz olej roślinny i oliwę z oliwek w 2-filiżance płynnej miarki. Przy uruchomionym procesorze powoli wlewaj mieszaninę oleju przez rurę zasilającą, aby uzyskać gęstą emulsję. Smak przypraw. majonez jest sosem, więc powinien być mocno przyprawiony. Przechowywać w lodówce do momentu użycia; będzie przechowywać do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn