Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez

Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez
Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 935 kalorii, 50g białka, oraz 80 g tłuszczu każdy. Na 8,11 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filet z polędwicy wołowej, liście bazylii, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry, Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą, oraz Bazylia i parmezan majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni. Użyj termometru piekarnika, aby upewnić się, że temperatura piekarnika jest dokładna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Filet umieścić na patelni z prześcieradłami i osuszyć (na całej powierzchni) ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Posmaruj filet olejem, zachowując około pół łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Posypać solą i pieprzem (będzie się wydawać dużo, ale uwierz mi, to robi różnicę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6
Ułożyć gałązki estragonu wokół wołowiny, związać je w 4 lub 5 miejscach sznurkiem kuchennym, aby utrzymać je na miejscu, a następnie posmarować estragon zarezerwowanym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
7
Piecz filet z wołowiny przez 11 / 4to 11 / 2hours, aż temperatura zarejestruje 125 stopni w centrum na rzadkie i 135 stopni na średnio rzadkie. Przykryj filet folią aluminiową i pozostaw na 20 minut.Pokrój grubo i podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej z bazyliowym parmezanem majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Żółtka, sok z cytryny, parmezan, musztarda, bazylia, czosnek, 1 łyżka soli i 1 łyżeczka pieprzu umieścić w maszynce wyposażonej w stalowe ostrze. Proces przez 20 sekund, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Połącz olej roślinny i oliwę z oliwek w 2-filiżance płynnej miarki. Przy uruchomionym procesorze powoli wlewaj mieszaninę oleju przez rurę zasilającą, aby uzyskać gęstą emulsję. Smak przypraw. majonez jest sosem, więc powinien być mocno przyprawiony. Przechowywać w lodówce do momentu użycia; będzie przechowywać do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn