Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez

Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 935 kalorii, 50g białka, oraz 80 g tłuszczu każdy. Na 8,11 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filet z polędwicy wołowej, liście bazylii, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry, Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą, oraz Bazylia i parmezan majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni. Użyj termometru piekarnika, aby upewnić się, że temperatura piekarnika jest dokładna.
Filet umieścić na patelni z prześcieradłami i osuszyć (na całej powierzchni) ręcznikami papierowymi.
Posmaruj filet olejem, zachowując około pół łyżki stołowej.
Posypać solą i pieprzem (będzie się wydawać dużo, ale uwierz mi, to robi różnicę).
Ułożyć gałązki estragonu wokół wołowiny, związać je w 4 lub 5 miejscach sznurkiem kuchennym, aby utrzymać je na miejscu, a następnie posmarować estragon zarezerwowanym olejem.
Piecz filet z wołowiny przez 11 / 4to 11 / 2hours, aż temperatura zarejestruje 125 stopni w centrum na rzadkie i 135 stopni na średnio rzadkie. Przykryj filet folią aluminiową i pozostaw na 20 minut.Pokrój grubo i podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej z bazyliowym parmezanem majonezem.
Żółtka, sok z cytryny, parmezan, musztarda, bazylia, czosnek, 1 łyżka soli i 1 łyżeczka pieprzu umieścić w maszynce wyposażonej w stalowe ostrze. Proces przez 20 sekund, aż będzie gładki.
Połącz olej roślinny i oliwę z oliwek w 2-filiżance płynnej miarki. Przy uruchomionym procesorze powoli wlewaj mieszaninę oleju przez rurę zasilającą, aby uzyskać gęstą emulsję. Smak przypraw. majonez jest sosem, więc powinien być mocno przyprawiony. Przechowywać w lodówce do momentu użycia; będzie przechowywać do tygodnia.