Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z makaronem
Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z Pastanem to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość niedrogi SOS. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, pasta pomidorowa, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z makaronem, Sos do makaronu z kiełbasą i bakłażanem, oraz Bakłażan Makaron: Niedziela Slow Cooker Kolacja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem makaronu i sera.
Okładka; gotować na małym ogniu ustawienie 4 godziny lub aż bakłażan jest miękki i sos jest gęsty.
Około 15 minut przed podaniem ugotować i odcedzić makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wrzucić makaron z bakłażanem i sosem pomidorowym.
Poszczególne porcje udekorować serem.