Wolno gotujące żeberka wołowe na Paschę
Wolno gotujące żeberka wołowe na Paschę to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 378 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, czosnku, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żeberka wołowe wolno gotowane, Slow Cooker Barbequed Beef Żeberka, oraz Slow Cooker Wołowina Krótkie Żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żeberka, cebulę i czosnek w powolnej kuchence spryskanej sprayem do gotowania.
Pozostałe składniki wymieszać do wymieszania; składniki wlać do powolnej kuchenki. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskim 6 do 8 godzin (lub na wysokim 5 godzin).
Wyjąć żeberka i cebulę z powolnej kuchenki; przykryć, aby się ogrzać. Odtłuścić i wyrzucić nadmiar tłuszczu z sosu.
Żeberka i cebulę wrzucić do sosu w powolnej kuchence; mieszać aż do równomiernego pokrycia.