Wolno Gotujące Czerwone Wino Krótkie Żeberka

Wolno Gotujące Czerwone Wino Krótkie Żeberka
Need a dairy free main course? Powolne kuchenka czerwone wino krótkie żeberka może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $10.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 1582 kalorie, 56g białka, oraz 103g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Idź do sklepu i odebrać krótkie, szałwia, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Spróbuj Powolne żeberka w czerwonym winie, Czerwone Wino Granat Powolne Żeberka, oraz Slow-Cooker BBQ krótkie żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce powolnej kuchenki, połączyć cebulę, czosnek, marchew, pasternak, grzyby, pomidory i szałwia. Żeberka przyprawiamy 1 1/2 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu i zagnieżdżamy między warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
PasternakPasternak
PomidorPomidor
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj wino. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i gotuj, aż mięso będzie miękkie i spadnie z kości, 8-9 godzin. Używając dużej łyżki, usuń nadmiar tłuszczu i wyrzuć. Żeberka i warzywa podzielić między poszczególne miski i łyżką sos na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
MięsoMięso
żeberkażeberka
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzej piekarnik do 300 F. postępuj zgodnie z powyższym przepisem za pomocą holenderskiego piekarnika lub dużej zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
2
Piec, pod przykryciem, aż mięso będzie miękkie i spadnie z kości, 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia97
Magazyn