Wolno Gotujące Azjatyckie Żeberka Hoisin
Slow-Cooker Asian hoisin żeberka jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 761 kalorii, 69g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 5,67 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 184 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 8 godzin. Udaj się do sklepu i podnieś żeberka wieprzowe, olej sezamowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest spektakularne. Spróbuj Slow Cooker Hoisin rozdrobnione kanapki z kurczakiem z azjatyckim Slaw, do powolnego gotowania Asian Short żeberka, oraz Wolno-cooker Asian Baby-back Ribers Recipe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żeberka w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. Przykryć plasterkami cebuli.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem kolendry; zalać żeberkami i cebulą.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż żeberka będą miękkie.
Wyjąć żeberka do serwowania talerza; zachować ciepło. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków w kuchence.
Żeberka podawać z sosem; posypać kolendrą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.