Wolno gotująca Szczypiorkowo-cebulowa kremowa kukurydza
Slow-Cooker szczypiorek i cebula creamed Corn może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 254 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 128 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz mleko, pieprz, serek śmietankowy ze szczypiorkiem i cebulą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Slow Cooker Creamed Corn, Slow Cooker Creamed Corn, oraz Slow cooker creamed corn.
Instrukcje
Umieść wkładki Reynolds™ Slow Cooker w misce o odstępie od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, okazjonalnie obracając, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszony bekon.
W kuchence wymieszaj kukurydzę, paprykę, mleko, masło, cukier, sól, pieprz i połowę boczku. Przechowywać w lodówce pozostały boczek.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 2 godziny do 2 godzin 30 minut.
Wymieszać z serem śmietankowym. Gotować na wysokim ogniu ustawienie 10 minut dłużej. Dobrze wymieszać, posypać pozostałym boczkiem. Kukurydzę można ogrzać na małym ogniu do 1 godziny.