Wolno Gotowany Mostek Wołowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele żydowskich receptur, więc dać wolno gotowane mostek wołowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 292 kalorie, 34g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Chanuka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieszankę zupy z cebuli, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Wolno Gotowany Mostek Wołowy, Wolno Gotowany Mostek Wołowy, oraz Kruchy Mostek Wołowy Wolno Gotowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp wołowinę równomiernie mieszanką zupy i umieść w 5-litrowej kuchence elektrycznej pokrytej sprayem do gotowania. Top wołowina z cebulą, pomidorami i czosnkiem. Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 6 godzin lub do miękkości.
Wołowinę przełożyć na półmisek, ogrzać.
Niech SOS cebulowo-pomidorowy stać 30 minut. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni sosu cebulowo-pomidorowego i podawać na wołowinie.
Uwaga: Ten mostek można łatwo zrobić dzień wcześniej i podgrzać na płycie kuchennej na szybki posiłek. Schładzanie mieszanki cebuli spowoduje zestalenie się tłuszczu, co pozwoli na odtłuszczenie go z powierzchni z większą wydajnością.