Wolno gotowana jajecznica z zielonymi ziołami
Wolno gotowana jajecznica z zielonymi ziołami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 224 kalorie, 15g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli koszernej, jajka, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajecznica wolno gotowana, Jajecznica Z Łososiem I Ziołami, oraz Jajecznica z ziołami i wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem jajka, mleko, sól pieprz, pietruszka, szalotki i koperek. Roztopić masło na dużej patelni saute lub omlet.
Dodaj mieszaninę jajek i gotuj je na małym ogniu, składając je prawie stale gumową szpatułką, aż do pożądanej doneness. Sprawdź przyprawy.