Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek
Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz cebulę, fasolę, oscar mayer niższy boczek sodowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno Gotowana Zielona Fasola, Wolno gotowana Libańska zielona fasola i wołowina, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek, zastrzegając kapie w patelni.
Dodać cebulę do kapieli; gotować i mieszać, aż będzie chrupiąca-miękka.
Dodać fasolę, bulion i pieprz; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 40 min.
Pomidory wymieszać; gotować na średnim ogniu 3 min. lub aż do przegrzania. Top z boczkiem.