Przepis Beer-duszona wołowina z włoską salsą Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 619 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Guinness stout, sól morska, chuck pieczeń, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwo Duszony Kurczak Verde, Salsa Verde Duszona Wieprzowina, oraz Duszony Kurczak Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 8 składników w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Aby przygotować wołowinę, posyp wołowinę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wołowina
Sól
4
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
5
Dodać wołowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
6
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj 1 łyżeczkę oleju i cebuli na patelnię. Zmniejszyć ogień, i gotować 12 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Wołowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać bulion i piwo; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Piwo
10
Usuń wołowinę z patelni; rozdrobnij 2 widelcami. Wołowina na patelnię; wymieszać. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki wołowiny na każdej kromce chleba; top każdy z 1 1/2 łyżki salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.