Wiśniowe Tarty Bezowe

Wiśniowe Tarty Bezowe
Wiśniowe tarty bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 154 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, skrobia kukurydziana, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jagodowe Tarty Bezowe, Cytrynowe Tarty Bezowe, oraz Cytrynowe Tarty Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować bezy, przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 4 (3 1/2 cala) koła na papierze. Odwróć Papier i połóż się płasko na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Białka umieścić w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Mieszaninę białka jaj podzielić równomiernie pomiędzy 4 narysowane okręgi. Kształtuj bezy w gniazda z 1-calowymi bokami za pomocą tylnej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec w 300 przez 1 godzinę lub aż bezy są lekko rumiane i suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie (około 30 minut) na patelni. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podczas gdy bezy ostygną, odcedzić wiśnie, rezerwując cały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
7
W małym rondlu wymieszać sok z wiśni, 2 łyżki cukru, crme de cassis i kolejne 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z wiśniami. Gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż mieszanina będzie gęsta i bąbelkowa, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Creme De CassisCreme De Cassis
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Zdejmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
9
Umieść bezy na talerzach deserowych. Łyżka mieszanki wiśniowej równomiernie do skorupek bezowych; posypać ogoloną białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn