Wiśniowe Mini Torty
Cherry Mini Cakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 58 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę napojów o smaku wiśniowym, wodę, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Morelowo-Wiśniowe Mini Torty, Ciastka Czekoladowo-Wiśniowe Mini Lava, oraz Ciemna Czekolada Wiśniowe Mini Ciasta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (350°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dno tylko około 58 Mini kubków do muffinek. W dużej misce, pokonać składniki mini ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około połowy pełne). (Jeśli używasz jednej patelni, przechowywać ciasto w lodówce podczas pieczenia innych ciast; umyć patelnię przed napełnieniem dodatkowym cieście.)
Piec 10 do 13 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 5 minut.
Wyjąć ciasta z kubków muffin do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Umieść stojak chłodzący na arkuszu ciastek lub woskowanym papierze, aby złapać krople glazury. W rondlu 3-quart wymieszać wszystkie składniki glazury z wyjątkiem gorącej wody.
Podgrzewać na małym ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 2 łyżeczki gorącej wody. Jeśli to konieczne, wymieszać do 1 łyżeczki więcej wody tak glazury będzie tylko płaszcz ciasta.
Obróć każde ciasto, aby górna strona była w dół na stojaku chłodzącym.
Wlać około 1 łyżka glazury na każdym torcie, pozwalając glazury płaszcz boki.
Odstawić do momentu ustawienia glazury, około 15 minut.
Top każde ciasto z cukierkami serca. Przechowywać luźno przykryte.