Wiśniowe Ciasto Rabarbarowe
Wiśniowe ciasto rabarbarowe to bez nabiału deser. Ten przepis służy 4. Za 65 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 168 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cierpkie wiśnie, cukier, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Rabarbar Cherry Pie, Wiśniowy Rabarbar Pie Pinwheels, oraz Pizza wiśniowa Crostata Dolce (wiśniowe ciasto Ricotta) z sosem z wiśni Porto.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj rabarbar, cukier, wiśnie, tapiokę i barwnik spożywczy w razie potrzeby; delikatnie wymieszaj i odstaw na 15 minut.
Tymczasem wyciąć arkusz ciasta na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj połowę, aby zmieścić 7 cali. talerz do ciasta.
Przenieś ciasto na talerz ciasta; dodaj nadzienie.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta.
Umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Wytnij szczeliny w cieście.
Piec w temperaturze 400° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota, a nadzienie będzie musujące. Przykryj krawędzie folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przekrwieniu. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto można łączyć z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.