Większa, Lepsza Bruschetta
Większy, lepszy Bruschettan to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, filety z dorsza, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bigger Better Butter Chicken, BLT Bruschetta, oraz Bruschettan w słoiku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 246°.
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Dodać mielony czosnek i wymieszać. Doprawić mieszankę pomidorową do smaku solą i pieprzem.
Ułóż rybę na obramowanej blasze do pieczenia.
Obustronnie posmarować 2 łyżkami oleju, posypać solą i pieprzem. Pieczeń, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół. W międzyczasie rozgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszankę pomidorową. Gotować, aż pomidory zmiękną i sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut; doprawić solą i pieprzem.
Chleb tostowy; natrzeć jedną stronę pokrojonym na pół czosnkiem. Top z sosem pomidorowym, liśćmi bazylii, ryb, i więcej sosu.