Wiązki Sałaty Tajskiej
Wiązki sałaty tajskiej mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać kiełki fasoli, sos hoisin, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiązki Sałaty, Grillowany Halibut, sałata i Tapenada, oraz Kurczak Szechuan (lub Tofu) w wiązkach sałaty (samodzielne gotowanie).
Instrukcje
Wymieszaj marchew, kiełki fasoli, cebulę i majonez.
Łyżka równomiernie na liście sałaty; zwinąć mocno, ale delikatnie, aby nie rozerwać sałaty. Zabezpieczyć wykałaczkami lub krawat zamknięty zielonymi wiązaniami cebulowymi.
Połącz sos hoisin i 1/4 szklanki wody w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Podawać z wiązkami sałaty.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc]()
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.