Wiązki Leśne
Woodland Bundles może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 123 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Spróbuj Jajecznica Leśna, Wiązki Szynki, oraz Wiązki Figowe Brandowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia z 1/2 łyżeczki soli.
Wlać bulgur w żaroodpornej misce i odstawić, odkryte, aż bulgur jest miękki, ale nadal żucia, o 15 protokół.
Dobrze odcedzić na sicie, następnie przełożyć do miski.
Dodaj pstrąga, porzeczki, orzeszki piniowe, sok z cytryny, olej z orzechów włoskich i po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Gdy bulgur stoi, zagotuj garnek osolonej wody o pojemności 6-8 litrów (2 łyżki soli na 4 ćwiartki wody) i dodaj sodę oczyszczoną. Blanch romaine pozostawia partiami, aż lekko zwiędnie, ale nadal jasnozielony, około 1 minuty.
Usuń szczypcami i zanurz się w lodowej kąpieli.
Wyłóż powierzchnię roboczą 3 warstwami ręcznika papierowego, a następnie ułóż 2 liście sałaty, boki żeber w dół, na ręcznikach papierowych. Wierzch z 3 warstwami ręcznika papierowego, a następnie przewinąć liście wałkiem do ciasta, zgniatając żebra.
Usuń górne warstwy ręcznika papierowego. Przyciąć wystarczająco od spodu każdego liścia, aby utworzyć 8-calowy liść. Powtórz z pozostałymi liśćmi, wymieniając ręczniki papierowe w razie potrzeby. (Będziesz miał 4 dodatkowe liście, w razie Rozdarcia.)
Ułóż 1 liść z szerszym końcem najbliżej Ciebie. Umieść 2 łyżki nadzienia 1 1/2 cala od spodu liścia.
Zwiń, delikatnie ściskając, aby zagęścić wypełnienie i utrzymując 1/2-calową krawędź po obu stronach bez wypełnienia, i złóż boki podczas toczenia.
Przenieść, szew stronie w dół, do płyty. Zrób jeszcze 15 zestawów w ten sam sposób. Tuż przed podaniem skropić olejem z orzechów włoskich.
Wiązki można złożyć 1 dzień wcześniej i schłodzić w hermetycznym pojemniku.