Witrażowe Ciasteczka

Witrażowe Ciasteczka
Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli 31 centów za porcję spada w budżecie, witraże Cookies mogą być doskonałe Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 48. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, syrop kukurydziany, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Witrażowe Ciasteczka, Witrażowe Ciasteczka, oraz Witrażowe Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, śmietana razem skrócenie, masło, i cukier, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać w serek, wanilia, i jajko i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
W średniej wielkości misce przesiać mąkę, imbir, gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawać suche składniki do mieszaniny masła, ubijając, aż dobrze się połączą. Ciasto będzie miękkie; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Następnego dnia wyjmij ciasto z lodówki i podziel je na ćwiartki. Przechowywać w lodówce trzy kawałki, aż potrzebne. Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko nasmarować (lub linii z pergaminem) dwie lub trzy blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Użyj 3 1/2 - do 4-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby pokroić ciasto i natychmiast przenieść rundy do przygotowanych blach do pieczenia, pozostawiając trochę miejsca między nimi. Użyj innego noża do kształtu, jeśli chcesz; po prostu upewnij się, że pozostawia wystarczająco dużo miejsca w środku, aby wyciąć miejsce na nadzienie cukierków. Użyj mniejszego (około 1 cala) noża w kształcie koła, serca, gwiazdy, diamentu lub czegoś innego, aby wyciąć centra. Obcinacz do obwarzanków lub pączków sprawdza się tutaj dobrze-wycina jednocześnie ciastko i jego środkowy otwór. Jeśli ciasto nie jest wystarczająco zimne, schłodzić arkusze i wyciąć centra, gdy ciasto jest nieco łatwiejsze do pracy. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
BajgielBajgiel
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
7
Piec ciasteczka 8 minut, lub dopóki nie są ledwo twarde i jeszcze nieco blady; będą one po prostu lekko rumiane wokół zewnętrznych krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Niech ostygną na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Umieść dwie lub trzy szklanki ovenproof miarki w piekarniku 191° do ogrzania. Na średniej wielkości patelni połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Następnie, bez mieszania, gotuj syrop, aż osiągnie 300 ° F do310 (Faza twardego pęknięcia) na termometrze cukierkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Wyjmij Syrop z ognia i wyjmij jedną miarkę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wlać jedną połowę (lub jedną trzecią) syropu do miarki, w zależności od tego, ile kolorów nadzienia chcesz zrobić, i mieszać w barwniku spożywczym i smaku do wyboru. Pozostaw pozostały syrop na patelni, Ustaw na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Gdy syrop w filiżance przestanie bulgotać, przytrzymaj kubek bardzo grubym uchwytem do garnków i wlej syrop do delikatnego strumienia, aby napełnić centra ciastek. Przestań nalewać, gdy syrop osiągnie najwyższy poziom ciastka. Bądź ostrożny; jest to bardzo gorący proces i być może będziesz musiał zrobić sobie przerwę w połowie, aby odpocząć. Alternatywnie możesz użyć małej (łyżeczki) miarki do ciastek, aby wymoczyć Syrop z kubka i złożyć go w centrach ciastek; napełnij miarkę mniej więcej w połowie. Zapobiega to lekkiemu dyskomfortowi podczas długotrwałego trzymania gorącej szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
13
Użyj drugi i / lub trzeci kubek i resztę syropu, kolorowe i aromatyzowane inaczej, aby wypełnić środki pozostałe ciasteczka. (Jeśli masz resztki syropu, wlać go do małych rund na kawałku pergaminu lub folii aluminiowej, aby twarde cukierki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn