Wisconsin Beef-and-Cheddar bachory

Wisconsin Beef-and-Cheddar bachory
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Wisconsin wołowiny i Cheddar Brats spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule, Wisconsin Beer Bachory, oraz Sernik indyczy z Wisconsin Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na dużym ogniu. Roztopić masło na dużej patelni na grillu lub bocznym palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj piwo i przykryć; gotować o 10 więcej minut. Odkryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż większość piwa wyparował, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zmniejsz ciepło do średniego i posmaruj ruszty. Grillować bachory na ruszcie 4 do 5 minut na stronę. Lekko grzać bułki na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Gorące bachory podawać na bułkach, duszone z cebulą i posypane musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Zdjęcia Andrew McCaul
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn