Wiosna Pług Babeczki
Wiosna boink babeczki może być po prostu Amerykański przepis, którego szukasz. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 24. Jeśli masz pod ręką żelatynę o Smaku Truskawkowym jell-o, barwnik spożywczy, chłodny bicz z bitą polewą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wiosna Pług Babeczki, Wiosenne Ptasie Gniazdo Babeczki, oraz Wakacje Poke Babeczki.
Instrukcje
Przygotuj ciasto i upiecz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na babeczki. Schłodzić na patelniach 10 min. Przebij wierzchołki widelcem.
Mieszaj wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej, aż się rozpuści; łyżka nad babeczkami. Przechowywać w lodówce 30 min.
Odcień bitej polewy barwnikiem spożywczym; rozprowadzić na babeczkach. Udekoruj według uznania. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Babeczki w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "