Wiosenny Szpinak Smażony

Wiosenny Szpinak Smażony
Wiosenny szpinak smażony jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, kawałki boczku oscar mayer, 1/4 szklanki Kraft pikantnego włoskiego sosu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiosenna Sałatka Szpinakowa, Wiosenna Sałatka szpinakowa z truskawkami, oraz Szpinak, ciecierzyca i słodkie ziemniaki (aka Wiosna w Maroku) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła opatrunek w dużej głębokiej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 minutę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać szpinak; przykryć. Gotować dodatkowe 4 do 6 minut lub aż szpinak zwiędnie, mieszając po 3 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Posypać kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn