Wiosenny Makaron Primavera

Wiosenny Makaron Primavera
Przepis Springtime Pasta Primavera może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. To danie główne ma 581 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz końcówki szparagów i łodygi, pół na pół, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenny makaron, Wiosenny Makaron, oraz Szybki wiosenny makaron dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron, aż tylko miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i odstawić.
3
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu i szybko podsmażyć warzywa, aż będą miękkie. Nie przegotować. Dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać pół na pół i gotować, aby zagęścić sos, 5 protokół. Dobrze doprawić pieprzem. Wrzucić odsączony makaron i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
SOSSOS
5
Udekoruj pokrojonymi w kostkę pomidorami i szczypiorkiem lub pędami grochu, jeśli są dostępne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
PomidorPomidor
SzczypiorekSzczypiorek
6
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn