Przepis Springtime Pasta Primavera może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. To danie główne ma 581 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz końcówki szparagów i łodygi, pół na pół, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenny makaron, Wiosenny Makaron, oraz Szybki wiosenny makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron, aż tylko miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić i odstawić.
3
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu i szybko podsmażyć warzywa, aż będą miękkie. Nie przegotować. Dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać pół na pół i gotować, aby zagęścić sos, 5 protokół. Dobrze doprawić pieprzem. Wrzucić odsączony makaron i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Pieprz
Makarony
SOS
5
Udekoruj pokrojonymi w kostkę pomidorami i szczypiorkiem lub pędami grochu, jeśli są dostępne.