Wiosenny makaron
Wiosenny makaron wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 577 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 345 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga łagodnego koziego sera, smukłego boczku i cebuli. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Wiosenny Makaron, Wiosenny Makaron Primavera, oraz Wiosenna Sałatka Z Makaronem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Makaron zagotować w osolonej wodzie.
Dodać kapustę na ostatnie 2 minuty, następnie odcedzić, zachowując trochę płynu do gotowania.
W międzyczasie podsmaż boczek na patelni nieprzywierającej, aż będzie chrupiący.
Wyjąć z patelni i odsączyć większość tłuszczu, pozostawiając około 1 łyżeczki. Delikatnie smażyć cebulę w tłuszczu przez 2-3 min do miękkości.
Na patelnię wrzucić ugotowany makaron i jarmuż, następnie wymieszać z boczkiem i kozim serem.
Dodać trochę wody do gotowania makaronu, jeśli mieszanina wydaje się nieco sucha.
Podawać w miseczkach rozsypanych tartym parmezanem, jeśli chcesz.