Wiosenny makaron

Wiosenny makaron
Wiosenny makaron wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 577 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 345 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga łagodnego koziego sera, smukłego boczku i cebuli. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Wiosenny Makaron, Wiosenny Makaron Primavera, oraz Wiosenna Sałatka Z Makaronem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Makaron zagotować w osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
2
Dodać kapustę na ostatnie 2 minuty, następnie odcedzić, zachowując trochę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
3
W międzyczasie podsmaż boczek na patelni nieprzywierającej, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć z patelni i odsączyć większość tłuszczu, pozostawiając około 1 łyżeczki. Delikatnie smażyć cebulę w tłuszczu przez 2-3 min do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Na patelnię wrzucić ugotowany makaron i jarmuż, następnie wymieszać z boczkiem i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Ser KoziSer Kozi
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać trochę wody do gotowania makaronu, jeśli mieszanina wydaje się nieco sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
7
Podawać w miseczkach rozsypanych tartym parmezanem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn