Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym

Wiosenne warzywne Penne z sosem cytrynowo-śmietanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz ząbek czosnku, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wiosenne smażenie warzyw z sosem cytrynowo-imbirowym, Spring Green Vegetable Stir Fry z sosem cytrynowo-imbirowym, oraz Penne ze szparagami i sosem cytrynowym.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i grzyby; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj tymianek i czosnek; smażyć 1 minutę.
Mieszankę pieczarek równomiernie posypać mąką; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion i pół na pół; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Dodać groszek, 2 łyżki sera, skórkę i kolejne 3 składniki (przez pieprz); gotować 1 minutę lub aż groszek zostanie dokładnie podgrzany.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. W ciągu ostatnich 3 minut gotowania, dodać szparagi na patelnię; odcedzić.
Dodać mieszaninę makaronu do mieszaniny grzybów; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać pozostałą 1 łyżką sera.