Wiosenne Sauté Warzywne

Wiosenne Sauté Warzywne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wiosennego smażenia warzyw. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 181 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.72 za porcję. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, karczochy dla dzieci, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiosenne Sauté Warzywne, Wiosenne Sauté Warzywne, oraz Wiosenne Sauté Warzywne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikiem kuchennym. Filla średnia miska z wodą; dodać sok z cytryny.Jeśli używasz karczochów dziecięcych, pracując jeden raz, odetnij twarde zewnętrzne liście, aż pozostaną tylkale-żółte liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Dla DzieciKarczoch Dla Dzieci
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Cut 1/2 " off tops; przyciąć łodygi. Połówki karczochów wzdłuż, ifdesired, a następnie usunąć dławik łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
3
Umieść w wodzie cytrynowej. Jeśli użyje się karczochów Globe, usuń łodygi i wszystkiepozostaje. Zeskrobać Dławiki łyżką; serce karczocha pokroić na 4 ćwiartki i dodać do wody cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Gotuj fasolę fava w dużym garnku z gotowanymsolonej wody, aż będzie miękka, o 2minutes. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść do objętości lodowatej wody; ostudzić. Skórki obrać i usunąć; przełożyć do przygotowanej blachy do pieczenia (jeśli używasz edamame, gotuj tylko przez 1 minutę; nie wymaga peelingu). Powtórz proces gotowania ze szparagami i karczochami, przywracając wodę do wrzenia między partiami i schładzając w wodzie z lodem przed przeniesieniem do przygotowanej blachy do pieczenia, 3-4 minuty dla szparagów i 5-6 minut dla karczochów (1-2 minuty, jeśli są zamrożone).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Fasola FavaFasola Fava
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Podgrzać 2 łyżki oleju i masła w dużej łyżce na średnim ogniu; dodać cebulę andsauté, aż przezroczyste, o 5 protokół.Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Addvegetables i gotować, mieszając od czasu do czasu, Tylko do ogrzania przez, o 5 protokół.Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem morelemon, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Warzywa przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Skropić olejem; dekorować miętą i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn