Wiosenna Pizza Szparagowa
Wiosenna Pizza szparagowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $10.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 2077 kalorii, 91g białka, oraz 102g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz płatki chili, połamane na pół i rzucane, anchois pakowane w olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiosenna Pizza Szparagowa, Wiosenne pieczarki, szparagi + Pizza Prosciutto z glazurą balsamiczną, oraz Wiosenne Szparagi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik (z kamieniem, jeśli masz) do 500 stopni przez 2 godziny.
Umieść ciasto na pizzę na lekko posypanej mąką blacie i naciśnij na zewnątrz do grubego dysku (pozostawiając 1 " nie zadrapany obszar wzdłuż krawędzi). Podnieś dysk i pozwól mu przykryć Plecy rąk, pozwalając grawitacji na rozciągnięcie go w dysk 12-14".
Umieść ciasto na skórce (lub przewróconej blasze lub desce do krojenia), która jest lekko posypana kaszą manną lub innym rodzajem mąki.
Rozsypać mozzarellę na wierzchu ciasta, następnie szparagi i grudki sera koziego w cokolwiek pomysłowy wzór pragniesz. Przełóż pizzę na rozgrzany kamień w piekarniku i piecz ~7-10 minut, aż skórka się zarumieni i ser się roztopi.
Wyjmij pizzę z piekarnika, a na wierzchu rozetrzyj skórkę z cytryny i płatki chili.
W razie potrzeby dodaj anchois. Pokroić i podać.