Winning Apple Crisp
Winning Apple Crisp to deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 5G białka, oraz 20g tłuszczu. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką zmielony cynamon, ekstrakt z wanillanu, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 19%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Winning Cran - Apple Crisp, Prawie Wielokrotnie Nagradzana Szarlotka, oraz Zwycięskie babeczki z jabłkami karmelowymi z lukrem z twarogu waniliowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki.
Pokrój masło na kruche. Wciśnij połowę do natłuszczonego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia lub 9 cali. kwadratowa blacha do pieczenia. Przykryj jabłkami.
W małym rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, wodę i wanilię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty lub do uzyskania gęstej i klarownej konsystencji.
Posyp pozostałą mieszanką miękiszu.
Piec 60-65 minut lub do miękkości jabłek.
Podawaj na ciepło, w razie potrzeby z lodami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "