Winegret Cytrynowo-Koperkowy

Winegret Cytrynowo-Koperkowy
Winegret cytrynowo-koperkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 326 kalorii, 0g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje 70 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka musztardy dijon, cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Winegret Cytrynowo-Koperkowy, Marchew gotowana na parze z winegretem cytrynowo-koperkowym, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Winegretem Cytrynowo-Koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem oliwę z oliwek, koperek, skórkę z cytryny, sok z cytryny, musztardę Dijon i cukier. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukierCukier
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn